вівторок, 29 травня 2018 16:39

Країна втомилася: Допис УКРОПу про невиконані обіцянки президента Порошенка став хітом соцмереж

Країна втомилася: Допис УКРОПу про невиконані обіцянки президента Порошенка став хітом соцмереж
Допис з переліком обіцянок, які не виконав Петро Порошенко, і закликом розпочати процедуру його імпічменту здобув понад 41 тисячу вподобань

Користувачі соціальної мережі Facebook обурені бездіяльністю чинного президента України Петра Порошенка. Так, допис із переліком обіцянок, які не виконав глава держави, і закликом розпочати процедуру його імпічменту здобув понад 41 тисячу вподобань, а поділилися ним майже 15 тисяч осіб, зокрема, й колишній голова Одеської обласної державної адміністрації і президент Грузії Міхеїл Саакашвілі. Текст супроводжує фото замисленого гаранта з підписом "Пане президенте, країна втомилася від Вас!". Таке "привітання" Петру Порошенку до 4-ї річниці його обрання на посаду 25 травня підготували в опозиційному УКРОПі.

Прокоментували допис майже 1,5 тис. користувачів. "Міг ввійти в історію як герой, а ввійде як брехун, корупціонер", – пише Віктор Бирилюк. "Україна не втомилася від нашого президента, а – вимирає, деградує, знищується все…" – вважає Kuxarenko Nikola Nikola.

У публікації йдеться про те, що і під час передвиборчої кампанії, і після інавгурації пан Порошенко запевняв, що зможе швидко закінчити АТО, стабілізувати курс на рівні 10 грн за $ 1, повернути Крим та продати фабрику Roshen у Росії. Жоден із цих пунктів не виконаний. Натомість влада продовжує здавати інтереси нашої держави Росії, кажуть в УКРОПі.

Також у партії нагадали про таємний відпочинок гаранта на Мальдівах, низку корупційних скандалів за його участі, плівки Онищенка, проплачену зустріч із президентом США Дональдом Трампом і закликали парламент розпочати процедуру імпічменту глави держави.

"Всі народні депутати від УКРОПу в середині травня поставили підписи під документом, що має започаткувати парламентську процедуру відставки президента в порядку імпічменту. "Українське об'єднання патріотів" закликає зробити цей рішучий крок народних обранців від усіх інших партій і фракцій – адже чим довше Порошенко лишатиметься президентом, тим стрімкіше наша країна котитиметься до прірви", – йдеться у дописі.

Також на сторінці "Українського об'єднання патріотів" є відеоверсія "привітання" для Петра Порошенка.

Зараз ви читаєте новину «Країна втомилася: Допис УКРОПу про невиконані обіцянки президента Порошенка став хітом соцмереж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути