пʼятниця, 06 грудня 2013 19:11

Спецтема: Євромайдан-2013

"Країна має добиватися свого вступу в ЄС" — Ірина Білик про події на Майдані

"Країна має добиватися свого вступу в ЄС" — Ірина Білик про події на Майдані

Співачка Ірина Білик не хоче коментувати події, які зараз відбуваються на Майдані. Про це вона сказала в коментарі Gazeta.ua.

"Я утримаюсь від гучних заяв. Бо вже багато чого було зроблено на Майдані. Хочу, щоб люди розуміли: не все, про що там зараз говорять - може бути щиро і відверто. Але країна має добиватися свого вступу в ЄС. Тільки народ може цього добитися. А артист може кричати скільки завгодно. І кричали всі. Помітьте. І не тільки сьогодні, а й 10 років тому. Я ще 20 років тому починала кричати: "Давайте робити Україну". Але люди досить часто не помічають того, про що говорить одна людина. Але я рада, що всі зібрались. Разом щось вирішиться. І звичайно, народ завжди правий", - врешті погодилась зірка.

Також Білик згадала історію, про те, що два місці тому її пісні заборонили крутити на п'яти радіостанціях. Все тому, що вона не заспівала на Майдані.

"Люди, які зараз світять своїми фотографіями на Майдані два місці тому заборонили мене на п'яти радіостанціях. І це тільки за те, що я не послухалась і не прийшла безплатно працювати в серпні на Майдан. Замість того поїхала на свою роботу, на свій концерт в Донецьк. І тільки одна радіостанція не послухалась і крутила мої пісні", - наголосила співачка.

Проте впливового імені Білик так і не назвала.

Зараз ви читаєте новину «"Країна має добиватися свого вступу в ЄС" — Ірина Білик про події на Майдані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

57

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути