Ексклюзиви
пʼятниця, 10 травня 2013 01:32

Старшого Царнаєва поховали у США

Старшого Царнаєва поховали у США
Тамерлан Царнаєв. Фото: polit.ru

Вірогідний організатор теракту на марафоні в Бостоні Тамерлан Царнаєв був похований у США. Про це повідомили американські ЗМІ з посиланням на поліцію міста Вустер (штат Массачусетс). Місце поховання Царнаєва не називається.

Тіло 26-річного Царнаєва, убитого в ніч на 19 квітня в перестрілці з поліцією, перебувало в похоронному бюро Вустера з минулої п'ятниці. З тих пір власник бюро Пітер Стефан намагався знайти місце для його поховання, однак влада відразу декількох штатів відмовила йому в наданні ділянки на своїх кладовищах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Три американські штати відмовилися хоронити Тамерлана Царнаєва на своїй території

15 квітня у центрі Бостона, недалеко від фінішної межі марафону, з інтервалом у 12 секунд прогриміли два вибухи. Загинули три людини, більше 260 отримали поранення. Американська влада впевнена, що організаторами і виконавцями цих вибухів були брати Царнаєви - 26-річний Тамерлан і 19-річний Джохар. Молодший брат, який отримав важкі поранення під час затримання, в цей час утримується в тюремному медичному центрі Девенс недалеко від Бостона.

 

Зараз ви читаєте новину «Старшого Царнаєва поховали у США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути