понеділок, 19 лютого 2018 13:32

США скасували візові санкції проти Іванющенка

США скасували візові санкції проти Іванющенка
Скасування візових санкцій проти Юрія Іванющенка стало можливим завдяки злагодженій роботі українських і американських юристів. Фото: Антикор

Влада США прийняла рішення скасувати візові санкції проти українського підприємця Юрія Іванющенка. Про це повідомив адвокат бізнесмена Юрій Колесников.

Юрій Колесников упевнений, що це стало можливим багато в чому завдяки злагодженій роботі українських і американських юристів: "Це рішення стало можливим завдяки злагодженій роботі українських і американських юристів з Cohen Williams Williams, які представляють інтереси бізнесмена. Ми виконали величезну роботу, і її результатом стало чергове підтвердження невинності Юрія Іванющенка". Колесніков додав, що Юрій Іванющенко відвідав США вже в лютому 2018 року.

"Нам вдалося довести до відома американських структур рішення європейських інституцій щодо зняття санкцій з Юрія Іванющенка, а також рішення Верховного суду України про закриття проти нього всіх кримінальних процесів", - прокоментував рішення один з партнерів Cohen Williams Williams Реуен Коен.

Марк Вільямс, ще один партнер юридичної групи Cohen Williams Williams, зазначив, що "Компанія Cohen Williams Williams виконала величезну роботу в цій непростій справі. Успішне завершення процесу підтвердило реноме компанії як однієї з кращих юридичних компаній".

Відзначимо, що раніше, Європейський суд загальної юрисдикції задовольнив позов бізнесмена, ухваливши визнати рішення Ради Євросоюзу про обмежувальні заходи, спрямовані проти певних осіб, підприємств та органів у зв'язку з ситуацією в Україні, від 5 березня 2015 року та від 4 березня 2016 року недійсними по відношенню до нього.

У своєму рішенні суд ухвалив, що Рада ЄС спирався на явно суперечливі і неточні відомості, представлені українською владою, для обґрунтування внесення його до списку санкцій. Суд підтвердив, що накладення і продовження санкцій зробили негативний вплив на пана Іванющенка, зокрема, на його репутацію бізнесмена в Україні.

Зараз ви читаєте новину «США скасували візові санкції проти Іванющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути