Ексклюзиви
понеділок, 29 жовтня 2012 09:23

Серед мажоритарників уже можна назвати тих, які пройдуть до Ради

Серед мажоритарників уже можна назвати тих, які пройдуть до Ради
Фото: p-p.com.ua

Серед кандидатів-мажоритарників уже можна назвати тих, які пройдуть до Верховної ради.

Згідно з даними Центральної виборчої комісії, Партія регіонів взяла всі округи в Донецькій області, пише Українська правда.

Так само регіонали лідирують у всіх округах у Дніпропетровській області, крім одного – у 24 окрузі самовисуванець Яків Безбах випереджає регіонала майже на 3 тисячі голосів.

У Криму з відривом у майже 9 тисяч голосів лідирує регіонала Юлія Льовочкіна. У Вінницькій області з великим відривом іде самовисуванець Петро Порошенко та представник "Батьківщини" Микола Катеринчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Безумовно, голосування відбулося" - Магера

Віктор Балога (Єдиний центр) має нереальний відрив на Закарпатті. Регіонал В'ячеслав Богуслаєв виграв у сина комуніста Олексія Бабуріна в Запоріжжі – з відривом у більш, ніж 11 тисяч голосів, сам же Олексій Бабурін (КПУ) бореться з Ярославом Сухим (ПР) – їх розділяє менше 300 голосів на користь Сухого.

Коняр Олександр Оніщенко (ПР) виграє у Уляни Мостіпан ("Батьківщина") у Київський області, а соціаліст Олександр Мороз займає лише третє місце. Самовисуванець Костянтин Жеваго має нереальний відрив у Полтавській області, так само, як самовисуванець Олександр Волков та регіонал Андрій Деркач – у Сумській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Свобода" лякає вуличними протестами в разі фальсифікацій результатів виборів

Лідера "Радикальної партії" Олега Ляшка теж можна вважати переможцем у Чернігівській області, так само як і самовисуванців Миколу Рудьковського та Ігоря Рибакова. Регіонал Вадим Колесніченко лідирує у Севастополі, а самовисуванець Григорій Калетнік – у Вінницькій області.

Зараз ви читаєте новину «Серед мажоритарників уже можна назвати тих, які пройдуть до Ради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

66

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути