Ексклюзиви
середа, 07 березня 2018 16:53

Спонсора Радикальної партії Сергія Рибалку назвали найбрехливішим політиком

Спонсора Радикальної партії Сергія Рибалку назвали найбрехливішим політиком
Опублікували топ-5 відвертої брехні нардепа від РПЛ Сергія Рибалки. Фото: Антикор

Журналісти пригадали, як 2016 року, Шевченківський суд Києва зобов'язав Рибалку компенсувати власнику корпорації АТБ Геннадію Буткевичу матеріальний збиток, нанесений публічними наклепницькими заявами.

У 2015 році Сергій Рибалка в інтерв'ю програмі "Публічні люди" дозволив собі оббрехати свого екс-тестя Геннадія Буткевича, власника торгової мережі АТБ, заявивши, що той нібито "активно давав хабара". Суд зобов'язав Рибалку виплатити Буткевичу 5 тис. грн штрафу за моральну шкоду.

Про це пише інтернет-видання "Бізнес".

Журналісти склали топ-5 інших випадків відвертої брехні одіозного "радикального" брехуна Рибалки.

П'яту позицію рейтингу зайняла цитата нардепа про те, що після переходу з коаліції в опозицію, його партія і він особисто почали більше "виходити в народ". Насправді, протягом 2016 року, коли країну захльоснули акції протесту ошуканих вкладників, Комітет з питань фінансової політики та банківської діяльності, який очолював Рибалка, не розробив жодного законопроекту у сфері монетарної політики. Сам Рибалка протягом року проігнорував 840 голосувань з актуальних для економіки України питань.

Четвертий рядок належить обуренням Рибалки політиками, які більшу частину свого часу проводять за межами країни. Журналісти підрахували, що за останні два роки Рибалка провів за кордоном не менше 200 діб.

Третє місце належить заявам нардепа про те, що йому правоохоронці підкидали наркотики. У вересні 2016 року Рибалка виявився єдиним депутатом, який відмовився пройти публічний тест на наркотичну залежність.

Друга позиція - брехня Рибалки про те, що його снековая корпорація S.Group закрила філії в Криму та на окупованих територіях Донбасу. Насправді, ряд журналістських розслідувань свідчать про те, що Рибалка торгує своєю продукцією на підконтрольних агресору українських територіях, фінансуючи терористів.

Нарешті, на п'єдестал рейтингу брехні журналісти винесли історію про спроби рейдерського захоплення торгової мережі АТБ. Рибалка намагався "віджати" чужий бізнес, прикриваючись брехнею про помсту екс-тестя за розлучення з його дочкою. Насправді, нардеп сфабрикував ряд судових позовів проти АТБ, які з тріском програв. А 2016-го журналіст і політолог Олексій Станчевський викрив факти організації народним депутатом Сергієм Рибалкою брудної PR-кампанії і бандитських нападів на магазини АТБ. У лютому 2016-го, СБУ і ГПУ порушили кримінальні справи за фактами цілеспрямованого підриву народним депутатом продовольчої безпеки України в інтересах Російської Федерації, ухилянні від сплати податків та інших мотивів.

Зараз ви читаєте новину «Спонсора Радикальної партії Сергія Рибалку назвали найбрехливішим політиком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути