середа, 16 листопада 2011 14:23

"Спи спокойно, дорогой товарищ" - Під адміністрацію Януковича принесли "зброю"

"Спи спокойно, дорогой товарищ" - Під адміністрацію Януковича принесли "зброю"

Представники Коаліції учасників помаранчевої революції намагалися сьогодні передати президенту Віктору Януковичу "зброю": книжки, апельсини та яйця.

Про це повідомив кореспондент Gazeta.ua.

"Купрівці" прийшли під будівлю Адміністрації президента на чолі з головою організації Сергієм Мельниченком.

"Нещодавно президент оголосив, що люди почали закуповувати зброю. Ми вважаємо, що головна зброя - це символи становлення демократії та свобод в нашій країні. Тому взяли з собою апельсини - символ помаранчевої революції, ананаси, тому що "спасибо жителям Донбасса", та захопили із собою яйця, адже це те, чого президент справді боїться. Таким чином ми намагалися гарантувати президенту безпеку: от зброя, і ми добровільно її здаємо", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Могильов обгрунтував заяву Януковича: знайшли двох "Рембо" з арсеналами зброї

"Також ми взяли із собою тлумачний словник української мови, географічний атлас - бо президент досі не може відрізнити Австралію від Австрії. Та книжку "відомого українського поета" Антона Чехова. Ми вважаємо , що вказувати президенту на його недоліки - це справжня зброя народу проти президента. Але "подарунки" для президента у нас не взяли. Працівники міліції перегородили нам підхід до адміністрації", - додав Мельниченко, пояснивши, що люди хотіли принести ще й вінок, але передумали, бо президент "суєвєрний".

Зазначимо, що мітингувальники тримали плакати "Гарантуємо гаранту гарантії безпеки" та "Спи спокойно, дорогой товарищ".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В українців на руках стільки зброї, що вистачить на три збройних повстання

Через деякий час працівники міліції разом із заступником начальника УГБ МВС Петром Онищенком перегородили прохід до Адміністрації президента.

Мітингувальники почали котити апельсини по асфальту в напрямку Адміністрації, аби хоч таким чином передати  "зброю" президенту. Онищенко зазначив, що це можна трактувати як дрібне хуліганство.

"Вони викликали патрульну машину, однак ми пішли раніше, ніж вона доїхала. Машина затрималася через пробки. Мабуть, президент їхав. Не виключено, що з приводу дрібного хуліганства мені ще зателефонують", - прокоментував таку заяву Мельниченко.

Зараз ви читаєте новину «"Спи спокойно, дорогой товарищ" - Під адміністрацію Януковича принесли "зброю"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути