четвер, 14 листопада 2013 12:41

Соратниця Фірташа відмовилася від виборів на 194-му окрузі

Соратниця Фірташа відмовилася від виборів на 194-му окрузі
Валентина Жуковська. Фото: focus.ua

Валентина Жуковська, яка очолювала банк "Надра", близький до Дмитра Фірташа, заявила, що не піде на вибори у проблемному 194-му окрузі.

Про це вона повідомила на своїй сторінці у Facebook.

Вона зазначила, що для неї це "єдине правильне рішення".

Жуковська обурена тим, що її опоненти поширюють про неї неправдиву інформацію.

"Неправда, яку озвучують мої політичні опоненти викривляють реальний стан справ. Дискусія йде не навколо того, як вирішити ключові питання Черкащини, а навколо вигаданих проблем. На жаль більшість моїх опонентів керується виключно приватними інтересами. Я не стану брати участь у брудних іграх, які перетворюють вибори на боротьбу без правил із кандидатом, якого підтримують десятки тисяч черкащан та підприємством, від якого залежить життя міста – Черкаським "Азотом"", - написала вона.

"Я не іду на вибори, але головне не змінюється. Я залишаюсь з містом і з заводом "Азот". І хочу запевнити черкащан, що Черкаський Азот, був і залишається центром економічного розвитку регіону", - додала вона.

Нагадаємо, на парламентських виборах восени 2012 року з'явилася інформація, що у Черкасах на окрузі 194 невідомі проводять роботу з підкупу голосів за Валентину Жуковську. Вона заявила про спробу дискредитації і звернулась до Генпрокуратури з вимогою розібратися.

Як відомо, на виборах 2012 року Жуковська балотувалась на 194 виборчому окрузі. Там переміг кандидат від об'єднаної опозиції Микола Булатецький.

Різниця в голосах на 194-му окрузі між опозиціонером і кандидатом від влади була найбільшою з усіх "проблемних" округів. Тим не менш, Булатецький не отримав мандат.

Зараз ви читаєте новину «Соратниця Фірташа відмовилася від виборів на 194-му окрузі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути