субота, 15 червня 2013 13:40

Соболєв про плани "Батьківщини": "Можливе ще більше розширення і об'єднання"

Соболєв про плани "Батьківщини": "Можливе ще більше розширення і об'єднання"
Сергій Соболєв Фото: ipress.ua

Нардеп від "Батьківщини", новоспечений партієць Сергій Соболєв обіцяє оприлюднити оригінал листа екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко, прочитаний на з'їзді партії сьогодні в Києві.

"Це не проблема. Те, що є сьогодні, - передрук її рукописного тексту", - так Соболєв відповів журналістам.

Він пообіцяв, що найближчим часом оригінал листа опублікують. Також він зазначив, що вчорашній з'їзд "Батьківщини" не був закритим.

"Під час з'їзду і після нього я підходив до преси, Яценюк підходив. Десятки камер... Ми одразу оголошували рішення. Він не був у закритому режимі, а зараз з'їзд єднання. Це таке свято грандіозне. Тому ми запросили вас всіх на таке свято. А внутрішні питання, тим більше вони ухвалювалися одноголосно, - це робочий момент. Ви ж, коли приходите у ресторан, не йдете на кухню дивитися, як там приготували котлету", - сказав він.

Соболєв наголосив, що сьогодні завершено перший етап створення об'єднаної партії "Батьківщина". А переговори далі тривають.

"Можливе ще більше розширення і об'єднання. Якщо це буде до цього мертвого літнього сезону, це буде супер. А якщо він буде не мертвий, а будуть вибори влітку, то, я думаю, що все це буде влітку", - зазначив політик.

Він додав, що вчора були написані сотні заяви на вхід до "Батьківщини", зокрема 30 "фронтівців".

На запитання, чи вступив до партії Микола Мартиненко, Соболєв відповів, що йому це не відомо. На з'їзді Мартиненка не було.

Зараз ви читаєте новину «Соболєв про плани "Батьківщини": "Можливе ще більше розширення і об'єднання"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути