Ексклюзиви
середа, 15 березня 2017 11:59

РНБО зупинила рух транспорту через лінію фронту

РНБО зупинила рух транспорту через лінію фронту
Припинили транспортне сполучення з ОРДЛО/dt.ua

Рада національної безпеки і оборони ухвалила рішення про тимчасове припинення транспортного сполучення з непідконтрольними територіями Донбасу.

Про це заявив секретар РНБО Олександр Турчинов.

"РНБО вирішила: тимчасово, до реалізації пунктів 1-2 комплексу заходів із виконання Мінських домовленостей від 12 лютого 2015 року, а також до повернення під українську юрисдикцію захоплених підприємств, припинити переміщення вантажів через лінію розмежування.

Кабінету міністрів невідкладно забезпечити припинення переміщення вантажів через лінію фронту, окрім гуманітарних. Розробити та запровадити план заходів із забезпечення безпечного та надійного функціонування паливно-енергетичного та металургійного комплексу, проаналізувати можливі наслідки впливів і вжити заходів щодо мінімізації наслідків для економіки та бюджету України.

Міністерству внутрішніх справ, Національній поліції, Національній гвардії за участі Служби безпеки невідкладно забезпечити припинення руху вантажів через лінію розмежування залізничними і автомобільним шляхами", - сказав Турчинов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ярош висловився про блокаду Донбасу

14 березня на блокпості біля Слов'янська стався конфлікт між поліцією і нардепом Володимиром Парасюком. Через блокпост рухалася колона з 13 автомобілів, в яких перебували понад 35 людей. Вони відмовилися проходити стандартну перевірку та спровокували конфлікт.

Пізніше колону затримали поблизу Краматорська. Щоб її зупинити, правохоронці декілька разів вистрілили у повітря.

Зараз ви читаєте новину «РНБО зупинила рух транспорту через лінію фронту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути