Ексклюзиви
вівторок, 29 листопада 2011 12:47

Ситуація під Кабміном близька до вуличних боїв - Одарченко

Ситуація під Кабміном близька до вуличних боїв - Одарченко

Народний депутат від фракції "БЮТ-Батьківщина" Юрій Одарченко повідомив, що бютівці вирішили приєднатися до акції чорнобильців та афганців під Кабміном, оскільки економічна політика уряду є "провальною, внаслідок чого люди змушені виходити на масові акції протесту".

Як повідомила прес-служба партії "Батьківщина", Одарченко сказав: "Поки що немає вуличних боїв, але ситуація близька до цього".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чорнобильці і афганці зійшлись під стінами Кабміна

За словами народного депутата, вже всім стало зрозуміло, що "уряд Януковича-Азарова не знає як вийти з ситуації, яка склалася внаслідок свого правління".

При цьому бютівець зазначив, що уряд свідомо не виконує свої соціальні обіцянки, незважаючи на те, що кошти на це в бюджеті є.

"Натомість, - додав він, - замість соціальних виплат кошти використовують на будівництво вертолітних майданчиків, парканів і утримання міліції, яка захищає владу від людей".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під Кабміном "беркутівці" билися з чорнобильцями: людей тягнули по землі і кидали в автозаки

На переконання опозиціонера, сьогодні Янукович нищить опозицію, "щоб завтра почати нищити людей".

Крім того, Одарченко заявив, що під час сутичок біля Кабміну міліція застосовувала грубу фізичну силу, б'ючи навіть жінок.

Кількість учасників акції протесту продовжує збільшуватися. Мітинг по периметру оточений величезною кількістю працівників спецпідрозділу "Беркут" у повному бойовому обмундируванні, включаючи газові балончики і маски на обличчях.

Зараз ви читаєте новину «Ситуація під Кабміном близька до вуличних боїв - Одарченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути