неділя, 06 січня 2013 14:57

Симоненко побачив, як "Свобода" відбирає у нього революціонерів

Симоненко побачив, як "Свобода" відбирає у нього революціонерів
Фото: ukr.obozrevatel.com

Всі представники фракцій Партії регіонів, Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина", "Українського демократичного альянсу за реформи" ("УДАР") і партії "Свобода" у Верховній Раді сьомого скликання є ставлениками великих "грошових мішків".

Про це в ефірі телеканалу ТВі заявив лідер Комуністичної партії, народний депутат Петро Симоненко.

"417 народних депутатів є представниками крупного капіталу: чи це "біло-блакитні", чи це "свободівці", чи це "УДАР", чи БЮТ", - зазначив комуніст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Компартія призначила себе контролером влади

Разом з тим, відповідаючи на уточнювальне запитання про те, чи є "Свобода" дійсно представником великого капіталу, Симоненко заявив: "Це однозначно".

За словами парламентарія, "свободівців" впустили у Верховну Раду для того, щоб вони розкололи активно налаштовану частину суспільства.

"Я кажу про те, що історія нас вже навчила розуміти, що реально відбувається. Тому "Свобода" як "коричнева", тобто фашистська молодіжна і взагалі угруповання, була витягнута тільки для того, щоб розколоти представників протестних настроїв і не дати можливість консолідуватися навколо Компартії", - впевнений Симоненко.

Нагадаємо, до Верховної Ради сьомого скликання пройшов 31 комуніст. Таким чином, у них найменша парламентська фракція. Водночас представник Компартії Ігор Калєтнік займає крісло першого віце-спікера ВР.

Зараз ви читаєте новину «Симоненко побачив, як "Свобода" відбирає у нього революціонерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

129

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути