пʼятниця, 27 липня 2012 13:13

Симоненко похвалився молодим поколінням комуністів: агітатор буде в кожному селі

Симоненко похвалився молодим поколінням комуністів: агітатор буде в кожному селі
Петро Симоненко: Будемо звертатися до інших лівих партій для консолідації сил. Фото: shumakovvitaly.blogspot.com

Передвибора кампанія Комуністичної партії відрізнятиметься активним залученням до неї молоді, яка особисто проводить агітаційну роботу.

Про це сьогодні під час брифінгу сказав голова цієї політичної сили Петро Симоненко.

"Головне, чим користуємося при агітації, - це особисте спілкування з виборцями. Я останніми днями особисто був на Донеччині, Луганщини, Херсонщині. У нас є молоді люди, які пройшли певну підготовку. Вони зараз об'їжджають Україну та спілкуються з людьми. У кожному селі буде агітатор від Компартії", - сказав він.

За його словами, наразі Компартія більше переймається не процентом набраних на виборах голосів, а зміною соціального устрою країни.

"Будемо звертатися до інших лівих партій для консолідації сил. Також ми - єдина політична сила, яка формувала свій виборчий список "знизу". Самі виборці пропонували кандидатури. Для мажоритарних округів ми використовували практику проведення зборів, під час яких обговорювалися кандидатури", - зазначив Симоненко.

Комуніст розповів, що Компартія провела всеукраїнський референдум, на якому людям задали питання щодо реформ ЖКГ, пенсійної системи тощо, які були внесені у програму Компартії, що буде оприлюднена 30 липня на з'їзді.

"Ми оприлюднили головний лозунг нашої передвиборної кампанії: "Повернемо країну народові". Ми поставили завдання поступово повернути країну від олігархів до народу. Україну в цей тяжкий час врятує тільки лівий поворот у всіх сферах життя", - переконаний Симоненко.

Зараз ви читаєте новину «Симоненко похвалився молодим поколінням комуністів: агітатор буде в кожному селі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути