четвер, 11 вересня 2014 08:20

Семенченко пояснив, чому бійці "Донбасу" йдуть на вибори

Семенченко пояснив, чому бійці "Донбасу" йдуть на вибори
Фото: ipress.ua

Бійці батальйону "Донбас" не мають права залишатися глядачами на парламентських виборах

Про це написав на власній сторінці у "Фейсбуці" командир батальйону "Донбас" Семен Семенченко.

"Дивне перемир'я триває. Ситуація ставить нас перед необхідність визначити своє ставлення до виборів. Я як житель Донбасу і комбат "Донбасу" впевнений в тому, що залишатися глядачами ми не маємо права. Ми повинні бути учасниками", - написав він.

"Ми готові підтримати тих кандидатів які користуються довірою суспільства, поділяють наші цілі і готові об'єднати зусилля з такими ж депутатами у Верховній Раді. З верховної зради ми повинні зробити Парламент. Готові об'єднувати зусилля з тими хто хоче щоб вибори пройшли чесно.
Від батальйону "Донбас" підуть на вибори за мажоритарними округами бійці які вміють володіти і автоматом і словом, патріоти які і в цивільному житті були кимось. Адже "Донбас" - це Україна. Вся. І Львів і Рівне, і Сімферополь і Донецьк, і Лисичанськ і Київ. І якщо виборці з інших областей готові висунути в ВР свого земляка бійця Донбасу то ми готові. Пишіть, допоможемо", - додав Семенченко.

"Троє з Донбасу зараз у списку "Самопоміч". З РПР, люстраційним комітетом і мером Львова Андрієм Садовим. Чому? Тому що ця команда нам подобається, тому що Львів і Донецьк з Луганськом повинні протягнути один одному руки і зшивати країну. Коли нас стравлюють один з одним, розповідають про бандерівців і бандитів з Донбасу - страждає вся Україна, наші кишені чистять, а закінчується все ДНР і ЛНР. Бо це команда має чітке розуміння того що робити далі, які закони приймати, що люстрація неминуча якщо ми хочемо мати майбутнє для України", - зазначив комбат.

"Думаю що після обговорення в батальйоні відправимо по мажоритарних округах пару десятків бійців", - заявив Семенченко.

Також він додав, що в неділю о 11:00 в Києві "збираємо перший збір Української військової організації. Вибори виборами, а загрозу війни ніхто не відміняв. Ті хто не встиг подати заявку (групи і організації) - пишіть. Слава Україні!".

Зараз ви читаєте новину «Семенченко пояснив, чому бійці "Донбасу" йдуть на вибори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути