Ексклюзиви
середа, 31 липня 2013 10:47

Селянська партія України повертається до активного політичного життя

Селянська партія України повертається до активного політичного життя

У  Києві відбувся черговий ХІІ звітно-виборний з'їзд Селянської партії України.  На партійний форум прибули делегати  та представники 23 регіональних організацій. Учасники  зібрання заслухали  та обговорили звіт голови Сел ПУ Сергія Довганя, який вирішив передати почесну місію очільника партії наступнику – повідомляє прес-служба партії. Делегати з'їзду також заслухали звіти  Вищої ради  та центральної контрольно-ревізійної комісії партії.  Відповідно до статуту СелПУ, з'їзд обрав терміном на п'ять років центральні органи.  Новим головою Селянської партії України oдноголосно обрано Петра Подоляна. Делегати з'їзду  звернулися із заявою до керівництва країни, в якій наголосили на необхідності  ефективної програми дій підтримки вітчизняного селянства. У зверненні учасники висловили бажання згуртувати лави своїх прихильників.

За словами нового лідера  однієї з найповажніших партій незалежної держави  (СелПУ утворена 25 січня 1992 року) Петра Подоляна,  його однопартійці  висловили свої наміри підставити плече допомоги державі в складний для нашого суспільства час. Наразі конче необхідно консолідувати суспільство на засадах патріотизму і демократії. "Потрібні кардинальні зміни в політиці підходів до суспільних запитів,  - сказав  Петро Подолян . – А суспільство чекає стабільності та порозуміння. І праві, і  ліві, і центристи мають виробити одностайну політику вітчизняного розвитку".

Делегати з'їзду  СелПУ рішуче налаштовані реанімувати високий авторитет своєї політичної сили та повернути їй парламентський статус.  Натомість вони чекають від держави відкритих, чесних і паритетних взаємин, від яких виграють усі – держава та суспільство.

На фото: новообраний глава СелПУ Петро Подолян

 

Зараз ви читаєте новину «Селянська партія України повертається до активного політичного життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути