пʼятниця, 22 березня 2019 19:25

СБУ відреагувала на поїздку колишнього "регіонала" до Москви

СБУ відреагувала на поїздку колишнього "регіонала" до Москви
Кремль хоче відволікти увагу СБУ, кажуть у відомстві.

Служба безпеки України у стислі терміни надасть правову оцінку візиту Юрія Бойка й Віктора Медведчука до одного з лідерів країни-агресора, а також їхнім заявам. Про це повідомили у відомстві.

"Водночас, ми припускаємо можливий опосередкований зв'язок цієї події з попередженим у Харкові терористичним актом у метрополітені", - заявили в СБУ.

"Матеріали свідчать, що спецслужби РФ у будь-який спосіб намагаються відволікти увагу громадськості від викритих корупційних схем фінансування виборів в інтересах одного з кандидатів у президенти, який влаштовував раніше та влаштовує нині Кремль", - заявив голова СБУ Василь Грицак.

Для цього Росія відкрито, жертвуючи малим, хоче змусити СБУ - за термінологією спецслужб - "переключитися на негідний об'єкт", щоб сприяти приведенню до влади тих, хто влаштовує особисто Володимира Путіна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойка і Медведчука мають покарати за держзраду, а нікому - політолог

22 березня кандидат у президенти, колишній "регіонал" Юрій Бойко і керівник партії "Опозиційна платформа - За життя", кум президента Росії Володимира Путіна Віктор Медведчук зустрілися у Москві з прем'єром РФ Дмитром Медведєвим. Також на зустрічі був присутній керівник Газпрому Олексій Міллер.

Зараз ви читаєте новину «СБУ відреагувала на поїздку колишнього "регіонала" до Москви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути