вівторок, 16 серпня 2016 09:39

Савченко назвала 3 варіанти повернення Криму

Савченко назвала 3 варіанти повернення Криму
apostrophe.com.ua

Україна має 3 варіанти повернення окупованого Росією Криму.

Про це в інтерв'ю "Апостроф" заявила народний депутат Надія Савченко.

"Можна почати добре і багато жити, підняти економіку, і тоді Крим буде просто в кризі, тому що Росія йому не дасть заробити стільки. Так, цей спосіб не швидкий. Є швидший спосіб - піти воювати і відбити Крим. Є спосіб політичний: постійно тиснути санкціями Росії, і тоді Крим також повернуть. Але я вам скажу одне - простіше було його не здавати, ніж зараз його повернути", - сказала вона.

За словами парламентарія, Україна має достатній військовий потенціал, щоб використовувати силовий варіант повернення Криму.

"У 40 мільйонів військовий потенціал більше, ніж у 300 тисяч, які живуть там, у Криму. Ось вам і весь вихід", - сказала вона.

Також Савченко заявила, що війну на Донбасі можна було закінчити за день.

"Війна на Донбасі не потрібна, вона вже і не проходить як війна. Вона тримається на політичних і корупційних бізнес-інтересах тих, хто при владі, з одного і з іншого боку, і тільки тому не може закінчитися. Її можна було закінчити в один день, якби було бажання", - заявила парламентарій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Важко уявити, щоб у Черчилля була фабрика в Німеччині" - Ющенко про липецький Roshen

Нагадаємо, 10 серпня Федеральна служба безпеки РФ заявила, що українська розвідка готувала терористичні акти в окупованому Криму. Російські силовики затримали двох "організаторів терактів": Євгена Панова та Андрія Захтія.

Президент України Петро Порошенко назвав ці звинувачення безглуздими і цинічними. І доручив перевести на посилену бойову готовність підрозділи, розташовані вздовж лінії фронту та на кордоні з окупованим Кримом.

Зараз ви читаєте новину «Савченко назвала 3 варіанти повернення Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути