Ексклюзиви
пʼятниця, 22 лютого 2013 10:13

"Самі їдять цукерки, а мені підсовують сухарі" - Яценюк розповів, що роблять у кабінеті Рибака

"Самі їдять цукерки, а мені підсовують сухарі" - Яценюк розповів, що роблять у кабінеті Рибака
За словами Яценюка, голови фракцій приходять до Рибака не вирішувати питання розблокування Ради, а щоб попити кави. Фото: sannews.com.ua

Партія регіонів навмисно не розблоковує роботу Верховної Ради України.

Про це в інтерв'ю журналістам сказав керівник фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк, передає кореспондент Gazeta.ua.

"Тому що, коли о 10.00 приходиш до спікера Рибака, то там наливають чай, каву, дають цукерки, але до мене чомусь весь час підсовують сухарі. Самі їдять цукерки, а мені підсовують сухарі. Я так розумію, що в "регіоналів" не проста ситуація, тому вони приходять до Рибака не вирішувати питання розблокування парламенту, а попити чай і каву. Ми приходимо все з новими і новими пропозиціями. У той час, доки вони пють, ми намагаємося їм щось пояснити, що треба, аби парламент уже запрацював. Поки що відповіді немає. Будемо очікувати. Можливо, треба більше цукру в чай додавати - він підсилює розумову активність на певний період часу", - зауважив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція в Раді поширює листівки з Януковичем із короною на голові

Відповідаючи на запитання, на якій мові написані назви цукерок, нардеп зазначив: "Я зараз перевірю. Скажу, що ви мені дали таке доручення. Якби вони не цукерками займалися, а законом про регламент, то парламент уже б давно працював".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що опозиціонери в Раді розклали на місцях нардепів-"регіоналів" кольорові листівки з зображенням президента Віктора Януковича і написом "Третій рік руїни: стабільний занепад".

Зараз ви читаєте новину «"Самі їдять цукерки, а мені підсовують сухарі" - Яценюк розповів, що роблять у кабінеті Рибака». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

48

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути