понеділок, 24 грудня 2012 21:04

Саламатін: "Я пишаюся тим, що мав честь працювати з військовими професіоналами на зміцнення обороноздатності держави"

Саламатін: "Я пишаюся тим, що мав честь працювати з військовими професіоналами на зміцнення обороноздатності держави"
Фото з сайту uainfo.censor.net.ua

Колишній Міністр оборони Дмитро Саламатін пишається тим, що мав честь працювати разом із військовими професіоналами на зміцнення обороноздатності Української держави.

На цьому він наголосив 24 грудня 2012 року під час церемонії представлення Президентом України Віктором Януковичем новопризначеного Міністра оборони України Павла Лебедєва.

Саламатін подякував Януковичу за надану можливість попрацювати на зміцнення обороноздатності нашої держави.

Він закцентував увагу на тому, що у 2012 році розроблено концептуальні документи, що є основою оборонного формування, дано старт військовій реформі і процесу переходу на контракту армію, розпочато процес переходу на сучасні військові стандарти, почалося суттєве підвищення грошового забезпечення військовослужбовців, дано потужний поштовх до відновлення військової авіації, зокрема, кількість бойових літаків у строю збільшилася у півтора рази, повним ходом триває процес відновлення бойового ядра флоту, здійснено рекордні 42 тисячі стрибків з парашутом, прийнято на озброєння модернізовані літаки Су-27 та Л-39М, РЛС "Малахіт" і модернізований вертоліт Мі-24 ПУ1, високоточний артилерійський постріл "Квітник", БТР-4Е та автоматичну гармату ЗТМ1, багато інших зразків, які уже надходять у війська. Також армія переходить на нові зразки військової форми із сучасних тканин.

"Усе перераховане відбулося завдяки військовій реформі, яку розпочав Президент України – Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України Віктор Федорович Янукович. Багато із цього Ви могли бачити восени на масштабних навчаннях "Перспектива 2012" – перших навчаннях такого роду", – сказав Саламатін.

"Я хочу щиро подякувати колективу Міністерства оборони, Генерального штабу, усьому особовому складу Збройних Сил за цю величезну роботу. Я пишаюся тим, що мав честь працювати разом із військовими професіоналами на зміцнення обороноздатності нашої держави", – наголосив він.

Зараз ви читаєте новину «Саламатін: "Я пишаюся тим, що мав честь працювати з військовими професіоналами на зміцнення обороноздатності держави"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути