неділя, 17 грудня 2017 14:35

Саакашвілі виступив на Майдані Незалежності

Саакашвілі виступив на Майдані Незалежності
Міхеїла Саакашвілі 17 грудня у Києві організував другий "Марш за імпічмент", фото: NewsONE

У центрі Києва триває акція прихильників лідера "Руху нових сил", екс-президента Грузії, колишнього голови Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі "Марш за імпічмент". Зараз там перебуває близько 5 тис людей.

Учасники акції пройшлися центральними вулицями Києва. Зараз знаходяться на Майдані Незалежності. Перед ними виступив Міхеїл Саакашвілі.

"Дякую за те, що маю можливість стояти перед вами. Зараз вся Україна чує голос свободи. Він заглушить брехню Порошенка. Ми все одно вийдемо на свободу і закриємо кормушку для влади. Навіть, якщо для цього знадобиться моє життя і моя свобода", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Саакашвілі написав листа Порошенку

На акцію з'їхалися представники різних міст і регіонів. Люди вигукуються гасла "Слава Україні", "Імпічмент", "Разом до перемоги".

Співробітники поліції намагалися завадити встановленню сцени на Майдані Незалежності в Києві. Сьогодні там запланована акція партії "Рух нових сил" під назвою "марш за імпічмент".

Зараз ви читаєте новину «Саакашвілі виступив на Майдані Незалежності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути