Ексклюзиви
середа, 07 березня 2018 10:40

Саакашвілі збирається в Україну і хоче стати мером

Саакашвілі збирається в Україну і хоче стати мером
Колишній голова Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі вже в цьому році хоче повернутися в Україну. Фото: Rob Engelaar / EPA / Scanpix / LETA

Колишній голова Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі вже цього року хоче повернутися в Україну.

Про це він сказав в інтерв'ю Meduza.

"Українська теперішня влада поставила мені трирічну заборону (на в'їзд). Але я майже впевнений, що вже в цьому році повернуся в Україну. Не думаю, що вони довго протримаються. Люди, у яких такі істерики, не можуть довго протриматися, з огляду на український характер, волелюбність українського народу і його прагнення до змін", - заявив Саакашвілі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Саакашвілі висловився про Вакарчука-президента

Також політик сказав, що хоче стати мером Одеси.

"У мене великий борг перед одеситами. Після того, як я зміню Україну, я обов'язково хочу переїхати до Одеси і стати її мером. Може бути, це і є наступний етап моєї кар'єри", - розповів Саакашвілі.

Колишньому голові Одеської облдержадміністрації, екс-президенту Грузії Міхеілу Саакашвілі заборонили в'їзд в Україну до 13 лютого 2021-го.

Торік у вересні Саакашвілі на ділянці Мостиського загону в пункті "Шегині" на Львівщині, повертаючись із Польщі, не пройшов прикордонного контролю. Під час прориву в сутичках із прихильниками політика 11 поліцейських і п'ятеро прикордонників отримали тілесні ушкодження. Суд визнав Саакашвілі винним у незаконному перетині кордону й зобов'язав заплатити штраф — 3,4 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Саакашвілі збирається в Україну і хоче стати мером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути