четвер, 25 січня 2018 13:12

Саакашвілі придумав виправдання за біганину на даху

Саакашвілі придумав виправдання за біганину на даху
Міхеіл Саакашвілі 5 грудня ховався на даху від силовиків. Фото: ТСН

Колишній голова Одеської області Міхеіл Саакашвілі стверджує, що 6 грудня поліз на дах багатоповерхівки, бо у квартирі не ловив стільниковий зв'язок.

Про це він розповів в інтерв'ю DW.

"Я говорив їм (правоохоронцям. - Gazeta.ua): якщо вони підійдуть і спробують вдягти на мене наручники, ми всі впадемо... Я піднявся на дах, тому що мій телефон глушили. Я повинен був подзвонити людям. Тому був змушений піти на дах. Це був абсолютно прагматичний крок. Повідомлення можна було відправити лише на краю даху. Так в наші дні працює мобільний зв'язок", - сказав Саакашвілі.

Журналіст назвав це вуличним театром: "Багато людей підозрюють, що ви втратили зв'язок із реальністю".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали столичну квартиру Саакашвілі

5 грудня силовики прийшли з обшуком у квартиру Міхеіла Саакашвілі. Він вибрався на дах будинку і погрожував, що зістрибне. Правоохоронці зняли його звідти.

У грудні минулого року генпрокурор Юрій Луценко показав у парламенті відео. На ньому помічник Саакашвілі бере гроші за акції протесту від довіреної особи олігарха Сергія Курченка, який переховується в Росії. $500 тис. від Курченка передавали трьома частинами. За версією слідства, домовлялися про фінансування протестів біля Верховної Ради.

Саакашвілі підозрюють у спробі захоплення влади. 6 грудня його оголосили в розшук, за 2 дні затримали. Однак, 11 грудня Печерський райсуд столиці відпустив його з-під арешту.

Зараз ви читаєте новину «Саакашвілі придумав виправдання за біганину на даху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути