понеділок, 11 квітня 2011 20:01

Керівник військомату погорів на хабарі у 4 тис. грн

Керівник військомату погорів на хабарі у 4 тис. грн

Співробітники СБУ в Рівненській області під час отримання хабара затримали керівника одного з об'єднаних районних військових комісаріатів краю.

Полковник за гроші догодився допомогти хлопцеві отримати військовий квиток і видати довідку для виготовлення закордонного паспорта.

"До військового комісара звернулася фізична особа з проханням надати довідку для видачі паспорту громадянина України для виїзду за кордон. Підполковник погодився посприяти у вирішенні цього питання за відповідну винагороду, а також мав допомогти у видачі громадянину України військового квитка, як особі, що не придатна до військової служби", - розповіла Інна Ілючок з прес-групи обласного управління СБУ.

Посадовця затримали оперативники СБУ в приміщенні військового комісаріату під час одержання 4 тисяч гривень хабара.

Військова прокуратура порушила кримінальну справу, яка передбачає позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з конфіскацією майна та з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Зараз ви читаєте новину «Керівник військомату погорів на хабарі у 4 тис. грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути