четвер, 14 лютого 2008 15:41

Рудьковському можуть дати 15 років в"язниці

Екс-міністр транспорту і зв"язку України Микола Рудьковський може бути засуджений до тюремного у"вязнення строком від 7 до 12-15 років за розкрадання державних коштів в особливо великих розмірах. Про це сьогодні на брифінгу заявив начальник Головного слідчого управління Андрій Хочунський.

Він сказав: "Згідно з законодавством, за розкрадання державних коштів в особливо великих розмірах колишній Міністр транспорту і зв"язку України Микола Рудьковський може отримати термін від 7 до 12-15 років позбавлення волі".

"Слідство у цій справі майже завершене і після ознайомлення захисту з його матеріалами воно буде передано до суду", - підкреслив начальник управління. Він також додав, що суд у справі Рудьковського буде відкритим.

Крім того, Хочунський додав, що Олександра Ніколаєнко - супутниця Рудьковського, яка, на думку слідства, супроводжувала його під час польоту до Парижа, слідством не допитувалася. "В даний час вона знаходиться на території Сполучених Штатів Америки", - пояснив слідчий, пише Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Рудьковському можуть дати 15 років в"язниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути