Ексклюзиви
середа, 03 серпня 2011 09:42

Рудьковський хоче очиститися від "Папи римського"

Рудьковський хоче очиститися від "Папи римського"

Один з претендентів на пост глави Соціалістичної партії України Микола Рудьковський подав до суду на керівника київської обласної організації СПУ Василя Сільченка.

Один зі спонсорів соціалістів вимагає, щоб той спростував свої слова про те, що "Папа Римський" рекомендувала обрати Рудьковського.

"Слова про" папі римському "- відверта брехня одного з функціонерів, який використовував інтерес ЗМІ до нього з метою особистого піару. Я ніколи про це не заявляв і з цього питання навіть звернувся до суду - щоб ваша газета спростувала слова цієї людини", - сказав Рудьковський в інтерв'ю "Комерсант-Україна" "Я з жодною людиною не погоджую свою політичну позицію".

Екс-міністр транспорту також категорично спростував свою святу з "регіоналами".

"Повторюю: я з жодною людиною не погоджую свою політичну позицію, тим більше з якоюсь партією чи чиновником ... Мені дивно чути, що я "дослухаюся до когось із влади". За весь час своєї політичної діяльності я прислухався тільки до своєї совісті і партійної позиції. Одним словом, мені шкода, що у внутрішньопартійній боротьбі використовуються брудні методи, які шкодять авторитету партії в цілому ", - впевнений Рудьковський.

Нагадаємо, що перед виборами глави СПУ Василь Сільченко повідомив про те, що Рудьковський розповідав найближчому оточенню про те, що його обрання було санкціоновано на самому верху, "Папою римським", - уточнив він.

Зараз ви читаєте новину «Рудьковський хоче очиститися від "Папи римського"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути