четвер, 10 серпня 2017 19:20

Росія зробила ставку на Тимошенко

Росія зробила ставку на Тимошенко
Євген Дикий: Всі пам'ятають угоду Юлії Тимошенко з Кремлем. Фото: Сергій Старостенко

"Опозиційний блок" планує подвоїти фракцію у Верховній Раді на наступних виборах. Проте головну ставку Росія зробить на партію Юлії Тимошенко.

Про це в інтерв'ю журналу "Країна" розповів правозахисник, колишній боєць АТО Євген Дикий.

"Українці можуть обрати повне лайно, у порівнянні з яким теперішнє може здатися марципанчиком. Ключове питання, якими будуть вибори. Якщо ми знову будемо обирати депутатів за закритими списками, це цілком реально. Нещодавно спілкувався з одним депутатом "Опозиційного блоку". Він прямо сказав, що у них програма мінімум - подвоїти фракцію на наступних виборах. Максимум - стати правлячою партією і сформувати уряд. У максимум не вірю, мінімум реальний. Це відверто проросійський "Опоблок". Більшу небезпеку становлять нібито українські сили на зразок "Батьківщини". Вони рвуть на собі вишиванку, мовляв, патріоти. Але ж всі пам'ятають угоду Юлії Тимошенко з Кремлем. Основна ставка Росії - саме на Тимошенко. У Кремлі зрозуміли, що привести сюди відверто проросійську владу не вдасться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повернення Донбасу на умовах Москви перетворить Україну на болото - правозахисник

Якщо переможе "Батьківщина", буде як за Януковича. Зберігатиметься проєвропейська риторика. Будуть регулярні жести в бік Євросоюзу, щоб не розірвали Угоду про асоціацію, бо їхній бізнес почав адаптовуватися до її умов. Ми опинимося в нейтральному положенні: то кроки в бік Росі, то в бік ЄС. Тривалим такий стан бути не може. І закінчиться все тим, що знову доведеться вирішувати питання непарламентськими методами", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна навчила країни Балтії захищатися від РФ, - ветеран АТО

Повне інтерв'ю з Євгеном Диким читайте незабаром у журналі "Країна".

Зараз ви читаєте новину «Росія зробила ставку на Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути