середа, 06 серпня 2014 11:32

Російський чиновник, який підтримав окупацію Криму, став Почесним громадянином Харкова

Російський чиновник, який підтримав окупацію Криму, став Почесним громадянином Харкова
Фото: Преса України

Депутати Харьківської міськради присвоїли звання Почесний громадянин Харкова члену Ради Федерації Росії Олександру Шишкіну. Про це міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив на своїй сторінці у Фейсбук. За інформацією міністра, "за" проголосували 86 депутатів, 14 - проти.

"Щойно Кернес виніс на сесію міськради Харкова та протягнув за допомогою членів Партії регіонів та інших прихвостнів присвоєння звання Почесний громадянин Харкова члену Ради Федерації Росії Шишкіну Олександру, члену путінської Єдиної Росії. Сенатору Росії, який проголосував за окупацію КРИМУ !!!", - написав Аваков.

Він назвав таке голосування зрадою і підлістю. "Ця міськрада не має права на подальшу роботу. Нуль морального права! І Гепа і його соратники зовсім вижили з розуму !? Вседозволеність і безкарність !? Як харків'янин вимагаю від депутатів ВР прийняти відповідні правові рішення!", - заявив Аваков.

Зараз ви читаєте новину «Російський чиновник, який підтримав окупацію Криму, став Почесним громадянином Харкова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути