пʼятниця, 28 лютого 2014 11:28

Російські військові захопили державне підприємство в Україні

Російські військові захопили державне підприємство в Україні

На вході до адміністративних приміщень аеропорту Сімферополя розташувалися 10-15 російських військових у масках і касках з автоматичною зброєю.

Також військові є на стоянці біля старого терміналу. Там же розташувалися представники так званої "самооборони" з георгіївськими стрічками. Військові на контакт не йдуть, вони встановили залізні бар'єри і рекомендують за них не заходити.

Озброєні військові заблокували роботу державного підприємства "Кримаерорух", яке забезпечує авіаційну навігацію над територією півострова.

З військових джерел стало відомо, що аеропорт блокують не військовослужбовці Чорноморського флоту, а бійці спецпідрозділів Головного розвідувального управління Збройних сил Російської Федерації, які прибули до Криму з території Росії. Їхній літак приземлився на військовому аеродромі Чорноморського флоту в селищі Гвардійське.

Сьогодні міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков повідомив про захоплення російськими військовими аеропортів Сімферополя і Севастополя (Бельбек). Він назвав це актом агресії і військового вторгнення.

Зараз ви читаєте новину «Російські військові захопили державне підприємство в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути