пʼятниця, 19 липня 2024 08:03

Спецтема: Війна Росії проти України

Росії можна влаштувати повний блекаут - Подоляк

Росії можна влаштувати повний блекаут - Подоляк
У Зеленського пояснили, як влаштувати РФ повний блекаут. Фото: pixabay.com

У РФ дуже хитка економіка. Тенденції, пов'язані із вимкненнями електрики в Росії, наростають.

Водночас їх можна прискорити, розповів радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк, передає "24 канал".

"Якби Росію аналізували правильно, то було б ясно, що це дуже специфічна економіка. Вона дуже хитка. РФ із технологічної точки зору максимально відстала країна. Усе це фікція, пропаганда, що Росія - потужна конкурентна держава. Якби аналізували, то зрозуміли б, що є певні тенденції і вони наростають. Чи можна їх прискорити? Так, можна, якби все-таки санкції мали інший вигляд", - заявив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський назвав умову для дипломатичного врегулювання війни

Масштабувати зазначені тенденції з відключенням світла в РФ можна, чесно проаналізувавши, за які "схеми" росіяни отримують ресурси для продовження виробництв:

"Якби це все зупинити, то ми мали б іншу картинку. Усі ці тенденції були б масштабовані в 10-100 разів. Ціна війни суттєво зросла б для росіянина - йому б не поздоровилося. Він би не мав можливості продовжувати працювати, він би сидів у знеструмлених будинках із урахуванням якості життя в Росії. У них були б великі дефіцити. Це все мало б зовсім інший вигляд. Уже зараз ми бачимо цю тенденцію".

У Росії без електрики у пекельну спеку залишилися споживачі у Ростовській області, Краснодарському краї та на Кавказі. Графіки відключень світла також запровадили у тимчасово окупованому Севастополі.

Із 17 липня окупаційна "влада" Севастополя в Криму запровадила в місті графіки вимкнення електрики. Світло там відключатимуть кожні дві години. Загалом електрики не буде 12 годин на добу.

Зараз ви читаєте новину «Росії можна влаштувати повний блекаут - Подоляк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути