Ексклюзиви
неділя, 04 жовтня 2020 04:25

Рішення ТКГ по Донбасу не несуть політичних зобов'язань для України - Єрмак

Рішення ТКГ по Донбасу не несуть політичних зобов'язань для України - Єрмак
Єрмак підкреслив, що ключовими людьми, які сьогодні формують позиціюУкраїни, є Леонід Кравчук та його заступник Олексій Резніков. Фото: УНН

Голова Офісу президента Андрій Єрмак заявив, що Тристороння контактна група з врегулювання ситуації на Донбасі є консультаційним майданчиком. Ухвалювані там рішення не несуть прямих політичних зобов'язань для України.

В ефірі "Україна 24" він зазначив, що члени української делегації в ТКГ не отримують директив, які отримують делегації, які виїжджають на офіційні переговори, представляючи Україну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зі скандалом пройшло засідання Тристоронньої контактної групи: подробиці зустрічі

"Люди, які там працюють, роблять це на громадських засадах, не отримують зарплату, фактично виробляють рішення, які потім імплементуються через органи, щоб ці рішення вже юридично і політично приймати", - сказав Єрмак.

Він підкреслив, що ключовими людьми, які сьогодні формують позицію української делегації, є Леонід Кравчук та його заступник Олексій Резніков.

Раніше Єрмак заявив, що рішення про запрошення першого прем'єр-міністра України Вітольда Фокіна до Тристоронньої контактної групи було колективним. Воно ухвалювалося з огляду на його політичний досвід.

Зараз ви читаєте новину «Рішення ТКГ по Донбасу не несуть політичних зобов'язань для України - Єрмак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути