понеділок, 02 вересня 2013 12:22

"Регіонали" не хочуть говорити про Росію - лідер фракції ПР

 "Регіонали" не хочуть говорити про Росію - лідер фракції ПР
фото: mnk.org.ua

Партія регіонів просить депутатів утриматися від розгляду питання російсько-українських відносин. Про це на Погоджувальній раді сказав керівник фракції "Регіонів" Олександр Єфремов.

"Ми маємо бути відповідальними перед нашими людьми та підприємствами. Недоцільно розглядати в п'ятницю в парламенті ситуацію, яка виникла з нашими товарами. Якщо ми хочемо погаласувати і загострити ситуацію, то можемо поставити це питання. Але якщо хочемо його вирішити, то маємо використати інші майданчики, зокрема урядові. Кабмін зараз в цьому напрямку проводить переговори", - зауважив він.

За словами "регіонала", потрібно працювати, а не робити безвідповідальні заяви щодо стосунків з Росією. Єфремов упевнений, що ліквідацією існуючих проблем повинні займатися не політики, а експерти.

Він також повідомив, що Партія регіонів пропонує в п'ятницю заслухати Міністерство регіональної політики щодо підготовки до опалювального сезону.

Зараз ви читаєте новину « "Регіонали" не хочуть говорити про Росію - лідер фракції ПР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути