неділя, 28 липня 2013 16:02

"Регіонали" прагнуть євроінтеграції лише на словах - Яценюк

"Регіонали" прагнуть євроінтеграції лише на словах - Яценюк
Арсеній Яценюк. Фото: radiosvoboda.org

Парламентьска більшсть відмовилася проводити позачергове засідання Верховної Ради задля євроінтеграційних законів. Про це журналістам сказав голова фракції Арсеній Яценюк

Відповідаючи на запитання чи відмовилася остаточно опозиція провести влітку сесію ВР Яценюк наголосив:

"На жаль, ми так і не отримали відповіді від ПР ми запропонували і оприлюднили порядок денний по всім законопроектам, які необхідно було прийняти, але для того, щоб прийняти ці законопроекти Партія Регіонів мала погодитися на проведення позачергової сесії, бо саме у них є ті голоси, яких не дістає для ухвалення відповідних рішень".

Політик підкреслив, що "регіонали" від такої ідеї відмовилися, бо вони прагнуть євроінтеграції лише на словах.

"Ми отримали офіційну відповідь від ПР про те, що вони на позачергову сесію збиратися не хочуть. Тому це і є відмінність між діями та словами. На словах вони нібито йдуть до ЄС, а на діях вони максимум, що зробили це поїхали у відпустки на терени ЄС" - сказав він.

Нагадаємо,  що раніше опозиція ініціювала проіедення позачергової сесії верхвоної Ради задля того, аби ухвалити так звані євроінтеграційні закони. Яценюк наголошував, що сесія має відбутися наприкінці липня - початку серпня. Ухвалення євроінтеграційних законів є одним із зобовязань України, які вона має виконати до підписання угоди про асоціацію з Європейським союзом, що заплановано на саміті у Вільнюсі в листопаді.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" прагнуть євроінтеграції лише на словах - Яценюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

41

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути