середа, 12 листопада 2008 19:36

"Регіонали" кажуть, що обійдуться й без Богатирьової з Чорноволом

Для такої великої політичної сили, якою є Партія регіонів, вихід Тараса Чорновола і виключення Раїси Богатирьової - хоч і болісні події, але це не трагедія і не початок якогось глобального процесу. Таку думку висловив перший віце-спікер ВР, народний депутат від Партії регіонів Олександр Лавринович.

Зокрема, кажучи про вихід із партії Богатирьової, Чорновола, Табачника та інших, Лавринович сказав: "У нас є тільки одне бажання виходу - це бажання Тараса Чорновола і виключення із партії Раїси Богатирьової. Для такої великої політичної сили, якою є ПР, це хоча і болісні події, але це не трагедія і не початок якогось глобального процесу", повідомляє "ЛІГА".

Водночас політик підкреслив, що наступні вибори можуть дати відповідь на питання про електоральні досягнення партії. "Як і всі попередні, які показували зростання підтримки Партії регіонів", - додав нардеп.

2 жовтня народний депутат від Партії регіонів Тарас Чорновіл заявив, що подав заяву про вихід із Партії регіонів, зазначивши, що її лідери провалили коаліційні переговори з Блоком Юлії Тимошенко.

Також народний депутат Дмитро Табачник вирішив залишити лави Партії регіонів. Відповідну заяву, як стверджують джерела, він особисто подав лідеру партії Віктору Януковичу ще у жовтні. У свою чергу, заступник голови Партії регіонів Борис Колесников заявив, що наполягає на виключенні із партії народного депутата Дмитра Табачника.

Нагадаємо, 1 вересня політрада ПР виключила із партії секретаря РНБО Раїсу Богатирьову. Лідер Партії регіонів Віктор Янукович вважає, що питання про Раїсу Богатирьову для партії закрите. "Рішення (про виключення Богатирьової із Партії регіонів) ухвалене, до нього ніхто повертатися не буде, хто б що не говорив. Це вже рішення, і воно прийняте", - сказав Янукович.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" кажуть, що обійдуться й без Богатирьової з Чорноволом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути