середа, 15 серпня 2012 19:50

"Регіонали" думали, що кота-агітатора вивісила "Свобода"

В ніч на 15 серпня зрізано 15 агітаційних білбордів ВО "Свобода" у Дніпродзержинську.

Про це Gazeta.ua повідомив прес-секретар партії Юрій Сиротюк.

- Цих 15 білбордів були власністю дніпродзержинця Віталія Купрія. Він активний громадський діяч, насолив місцевій владі, користується підтримкою мешканців. Має в місті частину своїх рекламних площ - білбордів і сітілайтів. Надає їх для реклами опозиційних сил. Цього разу були щити з закликом приєднуватися до "Свободи", - розповів Юрій Сиротюк.

За його словами, всі 15 свободівських вивісок, які були у місті, зрізали. З них тільки 2 залишили покинутими на місці, інші - прибрали і безслідно вивезли.

- Зразу був дзвінок у міліцію. Підвечір міліція затримала кран "Краз", тих різаків, машину прикриття, яка з ними працювала - "Волгу", позадорождник "Тойота Прада". Але міліція цих людей відпустила, - повідомляє прес-секретар.

- До Віталія дзвонили з приймальні губернатора Вілкула, і питали, чи то не він розмістив оцей знаменитий білборд, де бабуся внука, який голосує за "регіони", переписала квартиру коту. Пізніше з приймальні того самого Вілкула сказали, що ту ситуацію вже полагодили, - розповів "свободівець".

2010 року Віталій Купрій на виборах мера Дніпродзержинська зайняв друге місце.

Як повідомлялося, директорку рекламної агенції "Апельсин", що розмістила веселу вивіску, після розмови з високопосадовцем госпіталізовано, а замовника реклами Максима Голосного оголошено в розшук.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" думали, що кота-агітатора вивісила "Свобода"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

37

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути