субота, 28 квітня 2012 15:01

"Регіонали" найняли PR-компанію для дискредитації Тимошенко - європейські ЗМІ

"Регіонали" найняли PR-компанію для дискредитації Тимошенко - європейські ЗМІ

Партія регіонів найняла одну з найбільших PR-компаній Брюсселя Burson-Marsteller, щоб вести кампанію проти Юлії Тимошенко.

Про це повідомляє EUobserver.

"Наша справа - допомогти Партії регіонів в інформуванні про її діяльність як правлячої партії України, а також в допомозі краще пояснити її позицію щодо справи Тимошенко", - заявив виданню електронною поштою один з керівників брюссельського підрозділу цієї американської компанії Роберт Мак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович доручив Пшонці перевірити факти побиття Тимошенко

Видання відзначає, що одним з гловних завдань компанії стане розміщення інтерв'ю заступника Генерального прокурора України Рената Кузьміна в європейских ЗМІ.

І нагадує, що раніше Burson-Marsteller була помічена в допомозі в розміщенні інтерв'ю Кузьміна в британській пресі, після чого Генеральна прокуратура заявила, що самостійно за допомогою до лондонського відділення Burson-Marsteller не зверталася.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко попросила тюремників не доставляти її на суд

У той же час, Мартін Нанн, який очолює PR-фірму Whites Communication, вважає, що подібна практика може розглядатися як хабарництво з сторони Партії регіонів.

"Це може розглядатися як хабарництво з боку Партії регіонів, оскільки Кузьмін отримує PR-переваги в подарунок від Партії регіонів", - заявив Нанн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловіка Тимошенко шокували фотографії з її синцями

Але в Адміністрації Президента заявляють, що нічого про подібне співробітництво не знають: "Нам нема чого з ними робити, ми не маємо ніякої інформації про це", - сказала радник Президента Ганна Герман.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" найняли PR-компанію для дискредитації Тимошенко - європейські ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути