пʼятниця, 25 січня 2013 19:24

"Регіонала" Попеску обрали членом постійного комітету Ради Європи

"Регіонала" Попеску обрали членом постійного комітету Ради Європи
Попеску затвердили до складу постійного комітету Ради Європи в останній день роботи січневої сесії ПАРЄ 2013 року. Фото: citi.cv.ua

Народний депутат України (фракція Партії регіонів), голова постійної делегації Верховної Ради в Парламентській асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) Іван Попеску був обраний членом постійного комітету Ради Європи.

"В останній день роботи січневої сесії ПАРЄ 2013 року було затверджено склад постійного комітету РЄ. Його членом був обраний і голова української делегації, член Партії регіонів Іван Попеску", - повідомила прес-служба Партії регіонів у п'ятницю.

Підводячи підсумки січневій сесії ПАРЄ, Попеску підкреслив, що робота представників Партії регіонів у делегації була дуже ефективною і буде сприяти подальшому співробітництву між Україною і Парламентською асамблеєю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми знайшли консенсусне рішення" - українську делегацію в ПАРЄ очолив Попеску

"Ми встигли, незважаючи на цейтнот, обрати керівництво делегації, затвердити її повноваження в ПАРЄ, розподілити всіх членів за профільними комітетами. Рада Європи визнала не тільки повноваження української делегації, але також затвердив розподіл її представників по комітетах. Таким чином, наша делегація буде повноцінно працювати з РЄ", - розповів він.

Попеску повідомив, що після затвердження доповіді про діяльність постійного комітету Бюро асамблеї, в якому також прийнято до відома інформацію про вибори в Україні, ПАРЄ визнала вибори у Верховну Раду і буде повноцінно працювати з українським парламентом.

"На відміну від опозиції, яка свої виступи і діяльність побудувала тільки на критиці, представники Партії регіонів працювали конструктивно. Так, Сергій Ківалов надав дуже істотну і важливу доповідь по роботі Європейського суду з прав людини, яка вказує на шляхи поліпшення його роботи, особливо в тому, що стосується виконання рішень ЄСПЛ. І представники різних партій, різних країн відзначили високий професіоналізм підготовки цієї доповіді, що показує: що наші колеги з Партії регіонів конструктивно працюють на рівні Ради Європи", - підсумував політик.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонала" Попеску обрали членом постійного комітету Ради Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути