Ексклюзиви
понеділок, 29 жовтня 2012 20:19

"Регіонал" розповів, куди "прилаштують" веб-камери з виборчих дільниць

"Регіонал" розповів, куди "прилаштують" веб-камери з виборчих дільниць
Анатолій Кінах: вибори у Верховну раду зразка 2012 року - це черговий шанс для кожного громадянина. Фото: provce.ck.ua

Низька явка на парламентських виборах має спонукати владу до змін.

Про це заявив президент Української спілки промисловців та підприємців, заступник голови фракції партії регіонів у Верховній Раді Анатолій Кінах.

"Те, що відсоток людей, які взяли участь у виборах, один з найнижчих за всі роки незалежності, за останніми підрахунками на рівні 59% - це, безумовно, дуже тривожний сигнал. Коли люди таким чином не використовують своє право вплинути на своє життя і майбутнє, значить державі треба дещо змінювати: від інформаційного простору до реального життя", - сказав він у ефірі "Ера-FM".

За його словами, ці парламентські вибори стали шансом для українського суспільства змінити країну на краще.

"Впевнений, що вибори у Верховну раду зразка 2012 року - це черговий шанс для кожного громадянина України, для всього нашого суспільства і держави. По суті, головна мета виборів, чи то парламентських, чи то президентських - сформувати якіснішу систему держави", - зазначив Кінах.

Політик також розповів, що веб-камери з виборчих дільниць використовуватимуться для комп'ютеризації, зокрема, навчальних закладів у сільській місцевості.

"Вперше в історії українських виборів були задіяні веб-камери, щоб в режимі прямої трансляції мати можливість оцінювати ситуацію на виборчих дільницях. Коли цей проект було реалізовано, ми виходили з того, щоб всі ці технічні засоби працювали і після виборів. Тобто все те, що було розташовано особливо у виборчих дільницях у сільській місцевості - це буде основа для комп'ютеризації освіти", - повідомив Кінах.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" розповів, куди "прилаштують" веб-камери з виборчих дільниць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути