пʼятниця, 24 листопада 2017 16:25

"Ребята, нет. Все" - прес-служба Порошенка спробувала "закрити рота" журналістові

"Ребята, нет. Все" - прес-служба Порошенка спробувала "закрити рота" журналістові
Керівник головного департаменту інформаційної політики Адміністрації президента Андрій Жигулін намагається заборонити журналістові задати запитання Петру Порошенку.

У мережі з'явилося відео, на якому керівник прес-служби Адміністрації президента не дозволив журналістові задати запитання Петру Порошенку.

Про інцидент на своїй сторінці у Facebook написав журналіст-розслідувач Михайло Ткач.

Коли Порошенко закінчив офіційну програму заходу, журналіст "Схем" спробував підійти до президента, але його зупинив і заблокував керівник прес-служби Андрій Жигулін.

"Ребята, нет. Всё", - чути на відео.

"Так повинен діяти керівник прес-служби президента демократичної країни? Чи має він право ось так хапати руками журналіста?", - запитує Ткач.

"Що входить в обов'язки керівника прес-служби президента: організовувати спілкування з журналістами або ізолювати президента від журналістів і незручних запитань? Чому Жигулін не запитав, чим він може допомогти журналістам, а діяв як бодіґард?", - продовжив Ткач.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко повторив усі помилки Януковича - Мочанов

Журналіст "Схем" хотів лише дізнатися у президента, чому, відкриваючи театр на Подолі, президент не зазначив, що кияни зі своїх податків проспонсорували його набагато більше, ніж Roshen.

"Петре Олексійовичу, а чому ви подякували за театр Roshen, але не подякували киянам, там 17 млн бюджетних грошей", - вигукнув журналіст Порошенкові.

У травні 2017 року президент Петро Порошенко заявляв, що в Україні безпрецедентний рівень свободи.

"Ніколи за всю історію Україна не мала такого рівня свободи, зокрема щодо журналістів, зокрема щодо громадських діячів. Якщо ви подивитеся телевізор, це буде найяскравішим доказом, що ви можете показувати те, що вважаєте за потрібне, керуючись винятково своїм розумінням журналістських стандартів та етики", - говорив він.

Зараз ви читаєте новину «"Ребята, нет. Все" - прес-служба Порошенка спробувала "закрити рота" журналістові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути