пʼятниця, 09 серпня 2019 03:27

Розколу в "Слузі народу" немає - Разумков

Розколу в "Слузі народу" немає - Разумков
Разумков розповів про партію "Слуга народу". Фото: ТСН

У майбутньої фракції політичної партії "Слуга народу" у Верховній Раді немає і не може бути ніякого розколу, за який деякі чомусь приймають так звані "партійні дискусії"

"Я нічого поганого в дискусії не бачу. Треба обговорювати, а потім, прийнявши рішення, йти з ним до суспільства і до Верховної Ради. Не дивлячись на те, що говорять про "розкол" - це некоректно. Адже партійна дискусія була раніше, і вона є зараз ", - заявив лідер партії Дмитро Разумков в інтерв'ю BBC News Україна.

На думку Разумкова, публічні дискусії - це абсолютно нормальне явище. Йому здається дивним той факт, що ці дискусії приймають за ознаки розколу у фракції.

"У мене дуже хороші стосунки з Русланом Стефанчуком. Дискусії не шкодять партії, не шкодять суспільству або державі", - додав Разумков.

Більш того, Разумков припустив, що в майбутньому публічні партійні дискусії будуть проводитися в офісі або телеефірах - він назвав це новим підходом в політиці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Разумков дав установку депутатам, якою мовою користуватися в Раді

Крісло віце-спікера в Раді може зайняти кандидат від опозиції. Однак Разумков відразу обмовився, що СН при розгляді кандидатури віце-спікера не голосуватиме за лідера "Опозиційною платформи - За життя" Віктора Медведчука і лідера "Європейської солідарності", екс-президента України Петра Порошенка.

Зараз ви читаєте новину «Розколу в "Слузі народу" немає - Разумков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути