четвер, 09 вересня 2010 10:13

Рада почала роботу з блокування і розвішених плакатів

Рада почала роботу з блокування і розвішених плакатів
Не зважаючи на заблоковану трибуну та президію Верховної Ради, спікер Володимир Литвин закрив вчорашнє засідання парламенту і відразу ж відкрив сьогоднішнє.

Як передає кореспондент Gazeta.ua, у залі зареєструвалось 423 народних депутати. Коли проходила реєстрація, то значна частина парламентарів стояла біля трибуни.

На місцях "бютівців" розвішені плакати з гаслами "Стоп комунальному та газовому свавіллю", а також "Збільшення пенсійного віку - злочин проти людей". Депутати від БЮТ у чергове зазначили, що вони не відступлять від трибуни до того часу, поки парламент не розгляне їхні законопроекти.

"Ми вимагаємо і будемо стояти до останнього, поки парламент не відреагує і не проголосує за мораторій на підвищення цін на газ та підвищення пенсійного віку", - наголосив "бютівець" Олег Ляшко.

Після цього Литвин сказав, що сьогодні парламентарі працюватимуть без перерви.

Напередодні нардеп від БЮТ Сергій Сас пообіцяв, що його фракція буде влаштовувати Партії регіонів регулярні шоу біля Верховної Ради і трибуни.

Нагадаємо, що 7 вересня під стінами парламенту пройшов мітинг, який організував БЮТ і ВО "Свобода". Мітингувальники вимагали ввести мораторій на підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги.
Зараз ви читаєте новину «Рада почала роботу з блокування і розвішених плакатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути