вівторок, 03 квітня 2018 12:28

Працюйте років 20 - Луценко похизувався маєтком

Генеральний прокурор Юрій Луценко радить українцям працювати 20 років, щоб заробити на маєток у селі Стоянка, в якому він мешкає.

Про це він написав у Facebook

Громадський активіст Максим Костецький виклав у мережу фото будинку родини генпрокурора. "Ми тут корпоративних заходів вживаємо. Випадково не потрапило до декларації", - пожартував він.

 

На допис відреагував Луценко: "Ну за доходами керівники ЦПК і ТІ (Центр протидії корупції і Transparency international. - Gazeta.ua) нас вже випереджають. Хай працюють років 20 - матимуть такий же будинок".

"Для початку Юрій Луценко, як завджи, збрехав:

його зарплата - 1 331 000 гривень

моя зарплата - 842 000 з податками (19,5%) - 678 632 гривень на руки

Не кажучи, що Луценко за вісім днів відпочинку на Сейшелах спустив більше, ніж я заробив за рік. І проблема не в у розмірі його статків, а в тому що вони і близько не корелюються з доходами.

Про цей будинок на 800 метрів квадратних, записаний на тестя Луценка (який і близько таких доходів не має), навіть говорити огидно", - відреагував інший активіст Віталій Шабунін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мальдіви Порошенка докотилися до Жебрівського

Юрій та Ірина Луценки живуть в елітному селищі Стоянка під Києвом. Будинок на понад 800 "квадратів" рієлтори оцінили в $1 млн. Він зареєстрований на уродженця Рівненщини Степана Нарембіка. Це — батько Ірини Луценко. Останні 12 років — пенсіонер. Раніше працював у автоколоні міста Дубно Рівненської області.

Зараз ви читаєте новину «Працюйте років 20 - Луценко похизувався маєтком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути