Ексклюзиви
середа, 28 квітня 2010 14:56

"Свобода" вимагає звільнити Горбаля і Сухого

"Свобода" вимагає звільнити Горбаля і Сухого

"Свобода" ініціюватиме відставку голови Львівської ОДА Василя Горбаля за участь у голосуванні щодо ратифікації "харківських угод".

Про це йдеться в повідомленні партії.

"Як відомо, Василь Горбаль 27 квітня взяв участь у голосуванні за ратифікацію договору Януковича-Медвєдєва про продовження терміну перебування в Криму Чорноморського флоту РФ.

"Цими діями він порушив статтю 78 Конституції України, згідно з якою народні депутати не можуть мати іншого представницького мандата чи бути на державній службі", - йдеться в заяві.

Крім того у "Свободі" наголошують, що Горбаль, як і інші депутати, що підтримали це рішення, "порушив статтю 17 Конституції України, в якій сказано, що на території України забороняється створення і функціонування будь-яких озброєних формувань, не передбачених законом, не допускається розміщення іноземних військових баз".

У зв'язку з цим ВО "Свобода" у Львівській обласній раді вимагає скликати 29 квітня 2010 року позачергову сесію, на якій висловити недовіру голові Львівської ОДА

Такий самий заклик "Свобода" направила до очільника Тернопільської ОДА Ярослава Сухого, який також взяв участь у голосуванні.

Українська правда
Зараз ви читаєте новину «"Свобода" вимагає звільнити Горбаля і Сухого ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути