четвер, 26 серпня 2010 12:59

"Регіонали" божаться, що не ставлять Тимошенко підніжки

"Регіонали" божаться, що не ставлять Тимошенко підніжки

У Партії регіонів і не думали боротися із Юлією Тимошенко за допомогою змін до закону "Про місцеві вибори". Про це в коментарі кореспонденту сказав "регіонал" Володимир Зубанов.

"Це нам і на думку не спадало. Ми не збиралися їм ніяких підніжок ставити. Просто багато громадських організацій до нас почали звертатися з проханням, аби молоді партії брали участь у місцевих виборах. Тому ми пішли на ці поступки", - зазначив він.

За словами політика, раніше Партія регіонів відмовилася приймати в законі норми щодо участі молодих партій у місцевих виборах, бо хотіла уникнути фальсифікацій з їхнього боку.

"Ми спочатку цього не зробили, бо мали свої міркування. Не хотіли дати можливість обиратися псевдо-партіям, тим, які навмисно створюються перед виборами, наобіцяють всього людям, а тоді зникають", - зазначив він. "Наші виборці мають величезний досвід виборів. Думаю, хто захоче голосувати за "Батьківщину", той і так голосуватиме. Тобто, це більш демократичний підхід".

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" божаться, що не ставлять Тимошенко підніжки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути