пʼятниця, 12 вересня 2008 08:34

"Наша Україна" пройде в Раду навіть без Ющенка

До Верховної Ради України в разі проведення дострокових виборів пройдуть ряд політичних сил, які сьогодні не представлені в ній.

Таку думку в інтерв"ю УНІАН висловив директор Інституту глобальних стратегій, політолог Вадим Карасьов.

За його словами, за БЮТ та Партію регіонів буде віддано менше голосів виборців, ніж у 2007 році. "Рейтинг їх падає, від них виборці вже втомилися. На сьогодні є запит на нових політиків та політичні сили", - зазначив він.

За словами політолога, на сьогоднішній "геополітичній хвилі" може пройти до парламенту України ВО "Свобода", очолювана Олегом Тятнибоком. Він зазначив, що враховуючи те, що у голови Верховної Ради України Арсенія Яценюка рейтинг становить понад 4%, то у випадку, якщо він очолить політичну силу, вона може подолати на виборах 3% бар"єр.

Карасьов також вважає ймовірним проходження до парламенту Блоку Леоніда Черновецького та партії "Єдиний Центр". Водночас він не поділяє прогнозів про те, що "Наша Україна" не подолає на виборах 3% бар"єр. За його словами, "у "Нашої України" є позиція, і навіть без Ющенка вони зможуть пройти до парламенту", повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «"Наша Україна" пройде в Раду навіть без Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути