середа, 02 грудня 2009 21:39

"Бютівець" розповів, як "Регіони" пресують виборців у Криму

"Бютівець" розповів, як "Регіони" пресують виборців у Криму

Вибори президента України будуть проходити по рейдерській схемі, так як закон про вибори глави держави не вдалось змінити.

Про це у середу ввечері в ефірі "5 каналу" заявив нардеп від БЮТ Андрій Сенченко, додавши, що наводить "свіжі кримські приклади".

"Я, як кримчанин, знаю все це від своїх близьких, друзів і родичів. Ходять люди, які складають реєстр виборців, і безпардонно займаються агітацією за Партію регіонів. Це люди, які фінансуються платниками податків", - розповів він.

Сенченко зазначив, що проводять опитування у дуже наполегливій формі із запитанням "за кого будете голосувати?"

"Якщо кажуть "за БЮТ", то ставлять галочку. Я не здивуюсь, якщо ці люди не опиняться у списку виборців в день голосування", - сказав нардеп.

Він нагадав, що все це проходили у Криму в 2004 році, коли десятки тисяч людей зникали зі списків і цілими районами Херсонської області раптово опинялись у списках в Сімферополі.

Коментуючи відміну парламентом проекту змін до законодавства про вибори президента, Сенченко додав, що в опонентів немає надії виграти вибори чесно, тому починається така брудна політика. За його словами, вона реалізовується у блокуванні введення в закон прозорих процедур.

Як відомо, депутати розглядали закон про вибори глави держави протягом двох днів і провалили всі поправки. Унаслідок цього чинним залишився закон, до якого мали претензії президент, Конституційний Суд та Венеціанська комісія щодо його недемократичності.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Бютівець" розповів, як "Регіони" пресують виборців у Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути