пʼятниця, 14 листопада 2014 13:32

Путіна вже неможливо роздратувати ще більше - експерт

Путіна вже неможливо роздратувати ще більше - експерт
Фото: www.vitki.org

Заява колишніх президентів Леоніда Кравчука та Віктора Ющенка щодо ситуації на Донбасі є пропагандистською та пустою. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політолог Олександр Кочетков.

За його словами, Кравчук та Ющенко хотіли нагадати про себе. "Про них на певний час забули. Коли були події в Криму, Кравчук ще з'являвся в ефірах, а потім зник. Ющенка не було. В нинішній появі позитивом є те, що вони показують, що хочуть бути разом із нацією", - зазначив експерт.

Говорячи про те, чому Леонід Кучма не долучився до колег, Кочетков зауважив: "Він не є українським діячем. Але зобов'язаний брати участь у мирних перемовинах у Мінську через прохання президента. Як може в такому разі закликати до якихось рішучих дій? Крім того, Кучма прекрасно розуміє, що зараз якісь ультиматуми - це просто коливання повітря. Бойовики планують перейти у наступ і такі заяви їх не зупинять".

Політолог вважає, що наслідком такої заяви буде лише те, що російська преса напише: Україна закликає до агресії. "Хіба вони сказали щось нове навіть про ту ж Росію? Путін не звертає увагу на позицію більш авторитетних діячів, аніж вони. Його більше роздратувати вже неможливо. Він вважає, що його не сприймають у світі. Тому використовує Україну як засіб впливу на світ. Йому не потрібні Донбас чи Крим як такий. Навіть якщо половина кримчан загинуть від голоду, він навіть пальцем не поворухне. Це його не цікавить. Головне - власна позиція в світі", - додав він.

 

Зараз ви читаєте новину «Путіна вже неможливо роздратувати ще більше - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути