четвер, 11 грудня 2014 22:45

Путін взяв до Індії Аксьонова, США стурбовані - ЗМІ

Путін взяв до Індії Аксьонова, США стурбовані - ЗМІ
Сергій Аксьонов Фото: 112.ua

Офіційний Вашингтон висловив занепокоєння, що намісник президента РФ Володимира Путіна в анексованому Криму Сергій Аксьонов опинився у складі офіційної делегації президента РФ під час його офіційного візиту до Індії.

Про це зазначила в четвер під час брифінгу в Вашингтоні речник Державного департаменту США Джен Псакі, передає "Укрінформ".

"Ми стурбовані повідомленням, що до складу делегації, яка супроводжує Путіна (в Індії – ред.), може бути включений Сергій Аксьонов", - сказала Псакі.

У цьому зв'язку вона висловила "розуміння" позиції Міністерства закордонних справ Індії, яке зазначило, що не було офіційно повідомлено про прибуття Аксьонова або його участь у складі делегації РФ.

За повідомленнями російських ЗМІ, так званий "глава Республіки Крим" Аксьонов у четвер прибув до Індії разом з главою РФ Путіним на президентському літаку. Свою поїздку він охарактеризував як приватну "з метою пошуку ділових партнерів та інвесторів".

Втім, за словами його речника Катерини Полончук, Аксьонов перебуває в Індії в числі осіб, що супроводжують президента РФ під час його офіційного візиту в цю країну.

Зараз ви читаєте новину «Путін взяв до Індії Аксьонова, США стурбовані - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути