Ексклюзиви
неділя, 26 травня 2013 16:48

Путін і Янукович обговорюють у Сочі торгово-економічне співробітництво

Путін і Янукович обговорюють у Сочі торгово-економічне співробітництво

Президент Росії Володимир Путін проводить у неділю в Сочі зустріч з президентом України Віктором Януковичем.

"Віктор Федорович, дуже радий вас бачити і можливості в неформальній обстановці обговорити наші двосторонні відносини з торговельно-економічних зв'язків, на нашу співробітництва в рамках СНД", - сказав президент Росії, відкриваючи зустріч.

Путін відзначив: "У нас традиційно великий обсяг відносин - політичні контакти, економічні зв'язки, гуманітарні. Як зазвичай в цих випадках буває, нам є про що поговорити. Спасибі, що прийняли запрошення, приїхали, знайшли час і у вихідний день. Мені дуже приємно, радий вас бачити ".

У свою чергу президент України Віктор Янукович сказав: "Володимир Володимирович, я знаю, що вихідних днів не буває".

"Коли є можливість, іноді деякі питання такого плану треба вирішувати. Дякуємо за запрошення. Мені було дуже цікаво, коли ми летіли над Сочі, подивилися - скрізь йде будівництво. Розумію, що час дуже обмежений. Звичайно, це дуже цікавий проект", - сказав Янукович.

"Знаю, що ви цьому дуже багато приділяєте увагу", - зазначив президент України.

"Кожен день практично", - сказав президент Росії.

Янукович наголосив, що в російсько-українських відносинах є багато тем для обговорення. "У нас з вами є про що поговорити. Всі питання, які стосуються наших двосторонніх відносин, викликають глибокий інтерес і в Україні, і в Росії. Традиційна порядок денний наша сьогодні буде пройдена, і ми потихеньку будемо рухатися вперед", - зазначив президент України .

Зі свого боку Путін сказав: "Мені дуже приємно, що ви змогли оцінити масштаб сочинської будівництва. Звичайно, для людей сьогодні, особливо для відпочиваючих, для сочинців це певне навантаження, але я дуже сподіваюся на те й виходжу з того, що, коли всі це буде завершено, люди відчують перевагу, будуть пишатися тим, що живуть і користуються курортом світового класу, причому цілорічного, який може працювати ефективно і приймати відпочиваючих і взимку, і влітку ".

Зараз ви читаєте новину «Путін і Янукович обговорюють у Сочі торгово-економічне співробітництво». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

57

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути