понеділок, 01 вересня 2014 11:34

Путін хоче захопити українську металургію - Нємцов

Путін хоче захопити українську металургію - Нємцов

Президент Росії Володимир Путін хоче захопити металурігйний комплекс в Україні.

Про це заявляє російський політик Борис Нємцов, - повідомляє "Українська правда"

"Для його клану вкрай важливий контроль над металургією сходу України, а також військово-промисловим комплексом. Крім того південний схід України багатий запасами сланцевого газу, видобуток якого створює реальну конкуренцію бізнесу путінської компанії "Газпром".

Провальний сезон в Криму - різке скорочення потоку туристів, нечуваний ріст цін на послуги і продукти, дефіцит прісної води - штовхає режим на анексію південного сходу України з метою забезпечити наземний коридор на півострів.

Заради цих цілей Путін ввів війська, включаючи десантників і кадировцев, поставляє на схід зброю і бойову техніку, заради цих цілей прирік Росію на ізоляцію та санкції.

Заради цих параноїдальних цілей гинуть росіяни та українці. А Росія занурюється в брехню, насильство, мракобісся і імперську істерію", - вважає опозиціонер.

На думку Нємцова, Путін домагається розчленування України і створення на сході країни маріонеткового держави Новоросія з повним економічним і політичним контролем з Кремля.

Зараз ви читаєте новину «Путін хоче захопити українську металургію - Нємцов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути