субота, 06 вересня 2014 05:47

Путін повинен мстити, щоб російські люди навіть не могли припустити можливість повстання - Нємцов

Путін повинен мстити, щоб російські люди навіть не могли припустити можливість повстання - Нємцов
inforesist.org

Президент Росії Володимир Путін не зацікавлений у тривалому перемир'ї, оскільки жадає розчленувати Україну і здобути коридор до Криму.

Про це в п'ятницю в ефірі Шустер.Live заявив російський політик, один з лідерів об'єднаного демократичного руху "Солідарність" Борис Нємцов, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я не вірю, що це перемир'я надовго. Чому? Тому що цілі Путіна і Порошенка різні. Путін хоче розчленувати Україну, створити маріонеткову державу Новоросія, забезпечити коридор до Криму... У Порошенка завдання зберегти країну", - сказав Нємцов.

Політик висловив переконання в тому, що події на сході України - це "війна Путіна з Україною".

"Мені здається, що є абсолютно виразний розрахунок у Путіна. Холодний, цинічний, підлий розрахунок... Путін повинен мститися, щоб російські люди навіть не могли припустити такої можливості (повстання народу і повалення диктатора. - Ред.)", - сказав російський опозиціонер.

Також він акцентував на тому, що президент РФ пішов на військове вторгнення в Україну в світлі подій, які спрямували Україну в протилежне від Москви русло, а саме, в бік Євросоюзу, чесних виборів і судів, багатопартійності.

Зараз ви читаєте новину «Путін повинен мстити, щоб російські люди навіть не могли припустити можливість повстання - Нємцов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути